Βιτρώ – με σχεδιασμούς από μολύβι & γυαλί

Η εταιρεία Τάτσης- ArtGlass ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση βιτρώ ποιότητας τόσο στην Αθήνα, όσο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Με καλλιτεχνικό αίσθημα ευθύνης, δημιουργεί υψηλής ποιότητας βιτρώ συμπεριλαμβανομένων των με κατά παραγγελία σχεδιασμό, την παραγωγή, την αποκατάσταση, την συντήρηση και την προστασία, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές.

Η συσσωρευμένη μας εμπειρία των 50 χρόνων και η εξαιρετικά μεγάλη διασπορά εγκαταστάσεων σε πίνακες βιτρώ από σχέδια και χρώματα για κάθε απαίτηση,  απευθύνεται σε όσους αναζητούν να τοποθετήσουν ένα υψηλής αισθητικής βιτρώ στο χώρο τους για διακοσμητικούς αλλά και λειτουργικούς λόγους.

Ο Λευτέρης Τάτσης, συνεχιστής της παράδοσης από τον πατέρα του, Κώστα Τάτση, και γνώστης των κορυφαίων τεχνικών επεξεργασίας του γυαλιού, κατέχει έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, αυτόν του σχεδιαστή και εκείνο του καλλιτέχνη όταν επεξεργάζεται το γυαλί.

Το κάθε βιτρώ είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά για χώρους και πελάτες υψηλής αισθητικής ενώ σας προτείνουμε  διακοσμητικές  ιδέες κατασκευής και επιλογής σχεδίων στο χώρο σας, για μια πιο ολοκληρωμένη και σωστή εφαρμογή με βάση τις εκάστοτε απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του χώρου.

Οι εργασίες από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως την τελική εγκατάσταση γίνονται με υψηλό επαγγελματικό τρόπο και τήρηση αυστηρών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας, ώστε το βιτρώ σας να διακοσμεί για πάντα τον χώρο σας.