Διακοσμήστε το χώρο σας με μοναδικά σχέδια αμμοβολής στο κρύσταλλο .

Με σκοπό την διακόσμηση, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τζάμια, κρύσταλλα και υαλοπίνακες αμμοβολής, με υψηλής ποιότητας αισθητικό και εργονομικό αποτέλεσμα. Με μια απλή κίνηση, αλλάζει πλήρη όψη ο εσωτερικός σας χώρος, με σχέδια αμμοβολής στο κρύσταλλο που μπορείτε να επιλέξετε από την πλούσια συλλογή μας ή να μας καθοδηγήσετε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας, ενώ μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σε οποιοδήποτε μέγεθος γυαλιού.

Η αμμοβολή είναι τεχνική που υλοποιείται με το ψέκασμα άμμου στην επιφάνεια του γυαλιού σε ψηλές ταχύτητες, δίνοντας ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα και δημιουργώντας  μια ημιδιάφανη επιφάνεια με γαλακτώδη εμφάνιση. Τόσο η προετοιμασία των σχεδίων όσο και η αμμοβολή, γίνονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, με απόλυτη ακρίβεια χιλιοστού στη χάραξη του γυαλιού ενώ ταυτόχρονα υλοποιείται ειδική επεξεργασία για την δημιουργία  ματ σχεδίων ή περιμετρικού φινιρίσματος, σαν κορνίζα με συνέπεια την δημιουργία ενός υψηλής αισθητικής και ποιότητας αποτελέσματος.

Τα κρύσταλλα με σχέδιο  αμμοβολής τοποθετούνται σε όλο το τζάμι ή σε λωρίδες, παρέχουν με πλήρη ή μερική κάλυψη, με δυνατότητα διακοσμητικών σχεδίων και έχουν ευρύτατο πεδίο εφαρμογών τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους  όπως γυάλινα κάγκελα, ενδιάμεσες πόρτες, πόρτες μπάνιου, παράθυρα, ντουζιέρες, διαχωριστικά, έπιπλα κλπ. Επιπλέον, διακρίνονται σε αδιαφανείς υαλοπίνακες για απόλυτη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα και σε διάφανους απλούς υαλοπίνακες, πάνω στους οποίους μπορεί να απεικονιστεί οτιδήποτε επιθυμείτε όπως διεύθυνση , επωνυμία κλπ ανάλογα και την φύση της τοποθέτησης.

Για τον λόγο αυτό, η Τάτσης- ArtGlass διαθέτει δικό της studio γραφιστικής, όπου υλοποιεί τα σχέδια για αμμοβολή

  • κατά παραγγελία πάνω σε τζάμι,
  • από την δικιά της πλούσια συλλογή η οποία περιλαμβάνει πάνω από 300 σχέδια και φυσικά ανανεώνονται διαρκώς,
  • για το λογότυπο και την επωνυμία της κάθε επιχείρησης
  • για ειδικά και θεματικά σχέδια ( ομάδες, σύλλογοι, θυρεοί κλπ )

ενώ ακόμα και αν κάποιο άλλο σχέδιο σας αρέσει, ή έχετε το δικό σας, φυσικά και το δημιουργούμε για εσάς.