Η εταιρεία Τάτσης- Art Glass δραστηριοποιείται με μεγάλη εμπειρία και πετυχημένα αποτελέσματα στις αμμοβολές καθαρισμού και αναπαλαίωσης στην Αθήνα, την υπόλοιπη Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας παντός είδους εξωτερικές εργασίες καθαρισμού με την μέθοδο της αμμοβολής, όπως σοβάδες, κτίρια από ζημιές, υγρασίες, καθαρισμούς πέτρας αλλά και οποιαδήποτε άλλη απαίτηση καθαρισμού κτιρίων όσο δύσκολη και αν είναι.

Παρέχουμε μια μεγάλη και εξειδικευμένη  γκάμα υπηρεσιών στον τομέα βιομηχανικού καθαρισμού με αμμοβολή, ανακαίνισης και αναπαλαίωσης με κινητές μονάδες και συνεργεία  πλήρως εξοπλισμένα και με μεγάλη εξειδίκευση  στην βιομηχανία, σε βιοτεχνίες κλπ. αλλά μέχρι και τις πιο απλές ανάγκες του  ιδιώτη.

Η μεγάλη μας εμπειρία και η τεχνική αρτιότητα των μηχανημάτων που χρησιμοποιούμε, τίθενται στην διάθεσή σας για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε οποιονδήποτε δύσκολο αλλά και…εύκολο καθαρισμό μηχανημάτων, εξαρτημάτων, επιφανειών κλπ

Οι σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές που χρησιμοποιούμε, επιτρέπουν την αφαίρεση χρωμάτων, γράσου,μούχλας, λαδιού, καπνιάς και πολλών άλλων ρυπαντών χωρίς να καταστρέφεται η επιφάνεια όποιας σύστασης και αν είναι όπως γυαλί, χρώμιο, αλλά ακόμα και λεπτά φύλλα μετάλλου.

Συνδυάζουμε διάφορες μεθόδους καθαρισμού με βάση την τεχνική της αμμοβολής  με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στον χώρο και στα αντικείμενα προκειμένου  να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας  για υψηλή ποιότητα εργασιών καθαρισμού με αμμοβολή,  με χαμηλό κόστος και στο πλαίσιο του επιθυμητού προϋπολογισμού τους.

Καθαρίζουμε προσεκτικά και αποτελεσματικά όλα τα μέταλλα όπως αλουμίνιο, ΙΝΟΧ, γαλβανιζέ κλπ, πέτρινες και μαρμάρινες επιφάνειες, Πλαστικά, Μπετό, Ξύλο, Γυαλί, Πλακάκια, Σίδερο, Μπρούντζο,   οχήματα, σκάφη και μηχανές αντίκες,  αλλά και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια για να αφαιρέσουμε βρωμιές, σκουριές, υπολείμματα πυρκαγιάς και κατάσβεσης, μπογιές, ηλεκτροστατικές βαφές, περιβαλλοντικούς ρύπους, χημικά, μαζούτ, , Βερνίκια, Οξειδώσεις, Άλατα, Γκράφιτι, Μούχλα, Λάδια, Γράσα, Μαζούτ, Πίσσα, Κόλλες, Κερί, Τσίχλες, Κάπνα κλπ,

Χρησιμοποιούμε τεχνικές αμμοβολής καθαρισμού ιδανικές για υποστρώματα όπως ο πολυεστέρας, το ξύλο, του γυαλί, τα πλαστικά, τα ανθρακονήματα, πάσης φύσεως μέταλλα και στα αδρανή υλικά με συνέπεια, ασφάλεια και σίγουρο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Οι τεχνικές αμμοβολής καθαρισμού που εφαρμόζουμε ακολουθούν πάντα τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές, με φιλική χρήση προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα υλικά εφαρμογής ενώ το τελικό αποτέλεσμα διέπεται απο την εγγύηση και την τεχνική υποστήριξη της Τάτσης-Art Glass που ειδικεύεται στον χώρο για πάνω απο 50 χρόνια.

Ρωτήστε μας για ό,τι σας απασχολεί και είμαστε στην διάθεσή σας για εξυπηρέτηση με συνέπεια, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα.