Η εμπειρία, το μεράκι και η μαστοριά έγιναν τέχνη

Η Τάτσης Art Glass, είναι μια εταιρεία κατασκευής τζαμιών, κρύσταλλων και υαλοπινάκων στν Αθήνα, που προσφέρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια μοναδικής αισθητικής και αρτιότητας κατασκευής προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο του γυαλιού.

Ο Κωνσταντίνος Τάτσης, ξεκίνησε πριν 50 περίπου χρόνια να δραστηριοποιείται στον χώρο και εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους τεχνίτες του γυαλιού με συνέπεια, επαγγελματισμό και πάντα στοχευμένη προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη.

Την σκυτάλη της συνέχισης της τέχνης , την παρέδωσε στον γιό του Λευτέρη Τάτση ο οποίος μετέτρεψε την εμπειρία που αποκόμισε απο τον πατέρα του σε σύγχρονη ματιά αισθητικής και επεξεργασίας του γυαλιού του κρύσταλλου και του τζαμιού.

Μοναδικά σχέδια ζωγραφικής με αμμοβολή πάνω στο τζάμι, στον καθρέπτη και στο γυαλί, ιδιαίτερες και λεπτές κατασκευές και τοποθετήσεις υαλοπινάκων, κρυστάλλων , καθρεπτών καθώς και ευφάνταστες κατασκευές βιτρό , αποτελούν μερικές μόνο απο τις υπηρεσίες που εμπιστεύονται διαχρονικά πελάτες και προμηθευτές μας.

Η μεγάλη μας εμπειρία μαζί με την σύγχρονη άποψη στις ανάγκες της διακόσμησης , της αισθητικής και της λειτουργικότητας αποτελούν το δυναμικό τρίπτυχο της προσφοράς μας σε έργα με υψηλές απαιτήσεις και χαμηλές τιμές.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την Αθήνα , την Αττική αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και είμαστε στην πάντα διάθεσή σας για να χαράξουμε στο γυαλί τις ανεξίτηλες εικόνες που θέλετε.

Η 50χρονη παρουσία και εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει την σιγουριά ότι  μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και σε κάθε λειτουργική απαίτηση του χώρου σας.

Τα συνεργεία μας διαθέτουν άψογη τεχνική κατάρτιση  και υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό, για να τοποθετήσουν οποιασδήποτε μορφής υαλοπίνακα, τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες  σε κάθε χώρο καθώς επίσης να επεξεργαστούν οτιδήποτε πάνω στο γυαλί και να προσφέρουν άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα

Ειδικότερα μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Τζάμια για ενεργειακά κτίρια Γυάλινα μπαλκόνια και σκάλες
Αλεξίσφαιρα τζάμια Πόρτες εσωτερικού χώρου
Ειδικές κατασκευές Πόρτες γραφείων
Βιτρίνες καταστημάτων Καθρέπτες
Τζάμια Triplex Κατασκευές Securit

Μπορείτε να επικοινωνείσετε μαζί μας με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί πατώντας εδώ και θα μας βρείτε δίπλα σας.